Saya

Assalammualaikum
Alhamdulillah,saya suka menulis sejak dari sekolah rendah lagi. But time tu,memang cerita pun tak ikut format bahasa. Haish,sekarang pun tak tahulah ikut format ke tak. Happy sangat waktu kawan ajarkan tentang blog.

Jika nak tegur apa-apa nak bagi tips nak share apa-apa ke, buat je lah apa yang kalian mahukan. Nak kritik pedas-pedas atas penulisan saya pun silakan ^_^.

kalau orang tak tegur, kita tak tahu kan kelemahan kita.
kalau dah tahu kita boleh improve !

oklah,itu je nak share.

nama pena – cintaisaya (huh,macam tak cukup kasih sayang jewp.. hehe btw, thanks for visit. )

Assalammualaikum.

5 thoughts on “Saya

  1. salam kenalan…
    saya xpndi menulis apatah lg nk mngarang cerita..
    tp sy suke membaca cerita…hikhikhik
    papepun saye follow n sokong…
    gudluck n all the best~

  2. Asssalamualaikum,

    Alhamdulillah, Allah temukan saya dengan blog awak melalui komen kawan2.. Dan komen itu pun sebenarnya dah lama. Cuma tiba-tiba suatu hari tu, saya teringin nak membaca komen kawan saya yang seorg ini. Alhamdulillah, rupanya Allah nak temukan saya dengan awak. Saya harap awak terus menulis. Kongsikan ilham dari Allah tu dengan smua yer.

    Salam perkenalan saudari cintaisaya. (bila sebut cintaisaya, terasa seperti awak pon ‘bercinta’ dgn saya.. hehe.. perasaannyer saya ^__^)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s